Hotel Goerres Akkrum

Hotel Goerres

Familiehotel in Friesland
Van harte welkom in ons Hotel-restaurant! Al sinds 1886 gelegen aan de oude rivier de Boarne, in hartje Friesland. Vanaf 1961 wordt deze herberg door de familie Goerres uitgebaat.

Maak eens kennis met de Friese gastvrijheid; heerlijk eten, drinken en slapen zijn de specialiteiten van Goerres. Als bewijs hiervan hangt de “gastfrij Frysk award” boven de receptie van ons familiehotel!

De hotelkamers liggen (bijna) allemaal aan de waterkant. Ook beschikken we over een aantal drie en vierpersoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van zeer comfortabele bedden, een badkamer met douche of bad, toilet, flatscreen tv, koelkastje, koffie en thee en snelle WIFI. Kortom, alle comfort voor een heerlijke overnachting in Friesland.

As wetter iis en iis wetter is, is hjir jo oanliz…  

Hotel Goerres Akkrum
Hotel Goerres Akkrum
Hotel Goerres Akkrum
Hotel Goerres Akkrum

Overnachten

Familiehotel in Akkrum Friesland

Van harte welkom in ons Hotel-restaurant, al sinds 1886 gelegen aan de oude rivier de Boarne, in hartje Friesland. Vanaf 1961 wordt deze herberg door de familie Goerres uitgebaat.

Maak eens kennis met de Friese gastvrijheid; heerlijk eten, drinken en slapen zijn de specialiteiten van Goerres. 

Als bewijs hiervan hangt de “gastfrij Frysk award” boven de receptie van ons familiehotel!

overnachten akkrum

Tweepersoonskamer 

Er even tussenuit in onze comfortabele tweepersoonskamers? De tweepersoonskamers waterkant (25m2) zijn voorzien van twee boxspringbedden en een badkamer met douche en toilet. De kamers beschikken over een LCD TV. Koffie en theefaciliteiten zijn aanwezig, evenals een koelkastje en gratis WiFi. Deze kamers zijn te met en zonder uitzicht over het water. Dit kunt u aangeven bij uw reservering. 

.

Driepersoonskamer

De driepersoonskamer waterkant(30m2) zijn voorzien van drie boxspringbedden en een badkamer met douche of bad en toilet. De kamers beschikken over een LCD tv, telefoon, koffie en theefaciliteiten,koelkastje en gratis Wifi. U heeft een mooi uitzicht over de rivier. De kamers bevinden zich op de 1e verdieping. Er is een lift aanwezig.

Vierpersoonskamer

Gezellig met het gezin erop uit! Verblijf in onze familiekamer aan de waterkant.
Volop comfort, luxe boxspringbedden en een 

Jimdo

You can do it, too! Sign up for free now at https://jimdo.nl/